Dzsudzsák az Egyesült Arab Emirátusokban focizik tovább

Az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában játszó al-Vahdáh oldalán bejelentették, hogy

hárommillió euróért leigazolták Dzsudzsák Balázst.

Az arab klub azt írta, Dzsudzsák leigazolása akkor válik véglegessé, ha a futballista átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, s aláírja a szerződését.

Már egy ideje tudni lehetett, hogy távozni akar a török Bursasportól, de az ausztriai edzőtáborban még megjelent. Dzsudzsák törökországi szereplése egyébként csalódást jelentett, tavaly augusztusban szerződött az orosz Dinamo Moszkvától a Bursasporhoz, ahol 23 bajnoki mérkőzésen háromszor volt eredményes. Most az Európa-bajnokság miatt úgy tűnt, összejöhet neki még egy Bundesliga-szerződés.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Érdeklődött iránta a Schalke és a Hertha is, de a görög Olymipakoszról is lehetett hallani. Mindhárom előrelépést jelentett volna, Dzsudzsák is azt mondta, hogy Nyugatra vágyik, de a befutó mégis az al-Vahda lett.

Ezek után nem valószínű, hogy a 29 éves csatárt valaha is látjuk még komolyabb klubban játszani. Nem mintha az al-Vahda annyira komolytalan csapat lenne, legutóbb harmadikok lettek a haza bajnokságban, így ezzel már az ázsiai Bajnokok Ligájában is elindulhattak. (MTI/Index)