Egri Viktória és Tobai-Sike Renáta sem jutott be a döntőbe

sport
2016 augusztus 07., 10:56
comments 2

Tobai-Sike Renáta a 17., míg Egri Viktória a 36. helyen végzett női légpisztolyban vasárnap, a riói olimpia második versenynapján. A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes Tobai-Sike 380, a mindössze 18 éves Egri pedig 376 körrel zárta a 40 lövéses alapversenyt. A fináléba jutáshoz legalább 384 körre volt szükség. A tinédzser magyarnak ez volt az egyetlen versenyszáma a játékokon, Tobai-Sike Renáta viszont kedden sportpisztolyban szerepel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.