Nem adták le a vasárnapi zárva tartós szavazás aláírásait a szocialisták

politika
2016 augusztus 10., 13:27
comments 37

Hiába fordította meg a Kúria április elején a Nemzeti Választási Bizottság februári döntését, és tett ezzel lehetőséget arra, hogy a szocialisták aláírásokat gyűjtsenek a vasárnapi zárva tartás ellen: ma délután négykor lejárt a határidő, és a szocialisták nem adták le az aláírásokat. Ez persze annyira nem meglepő, miután a kormány néhány nappal a Kúria döntése után megszüntette a háborgás alapjául szolgáló szabályt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt