Mindkét Verrasztó testvér visszalépett az olimpiától

sport
2016 augusztus 11., 02:59
comments 194
photo_camera Verrasztó Dávid. MTI Fotó: Kovács Anikó

Verrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjétől. Az ő lépéséről Hargitay András szövetségi kapitány azt mondta a Rio de Janeiróban összegyűlt újságíróknak, hogy már az eredeti terv is úgy szólt, Verrasztó csak a hosszabbik számban áll rajtkőhöz, de végül mégis nevezték.

Verrasztó Dávid 12. lett csak 400 vegyesen, és a kapitány azt mondta róla, nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen; legjobbjával sem jutna döntőbe, és csak megviselné a megmérettetés.

Még meglepőbb hír, hogy valamikor a nap második felében Verrasztó Evelyn is úgy döntött, hogy visszalép a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjétől.

Az ő döntésének az oka egyelőre ismeretlen. Verrasztó Evelyn a délelőtti elődöntőben még úszott, és a magyar csapat az elődöntőn harmadik helyet szerezve kvalifikálta magát. Verrasztó helyett így az esti döntőben Jakabos Zsuzsanna versenyez majd. (hvg.hu via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.