Mostantól törvényesen meg lehet tekinteni, ahogy Toronto volt polgármestere betép

külföld
2016 augusztus 11., 19:42
comments 125

Egy kanadai bíróság úgy döntött, hogy feloldja az eddig érvényben lévő hatósági tiltást, és nyilvánosságra lehet hozni a videót, amin Rob Ford cracket szív. Íme:

link Forrás

A néhai torontói polgármester a videó első megjelenésekor először tagadott, de később elismerte, hogy egyszer kipróbálta a kábítószert. Amúgy is ivott rendesen.

Rob Ford körül mindig volt valami dili, egy csomót írtunk róla, és minden hülyesége ellenére rendkívül népszerű tudott maradni. Márciusban hunyt el rákban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.