Érdi Mária 11. lett a laser radial 7. futamában

sport
2016 augusztus 12., 20:09
comments 22
Pillanatkép az egyszemélyes Laser Radial egyik futamából. AFP PHOTO / WILLIAM WEST
photo_camera Pillanatkép az egyszemélyes Laser Radial egyik futamából. AFP PHOTO / WILLIAM WEST

Amit végül mégis engedtek elindulni. A nyolcadik futamban aztán 18. lett, így összetettben a 16. helyen áll. A szörföző Cholnoky Sára 27. és 25. helyezéseket szerzett a mai két futamban, összetettben a 22. helyen áll. A férfiak versenyében Gádorfalvi Áron 27. és 24. helyet szerzett, összetettben a 26. A távoli első futamban bravúros 9. helyet szerző Vadnai Benjáminnak közepesen sikerült a hetedik futam egyszemélyes Laserben, 30. lett, ezzel összetettben 32.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.