János betörés közben sem tudott ellenállni a medence csábításának

bűnügy
2016 augusztus 12., 14:28
comments 52

B. János csütörtök hajnalban befeszítette a szigetszentmiklósi egészségmegőrző központ bukóra nyitva hagyott ablakát, majd bemászott az irodába. police.huA 25 éves szigetszentmiklósi férfi páncélkazettát emelt el az épületből, de ahogy ezzel megvolt, valami különös nyári hangulat keríthette hatalmába, mert távozás előtt még az irodában talált összes asztali számítógépet bedobálta a kerti medencébe.police.huA police.hu beszámolója sajnos nem részletezi, hogy erre miért volt szükség, de a bejelentés után a nyomozók nem sokkal később otthonában elfogták Jánost. Lopás miatt indította ellene eljárást, pénteken elrendelték az előzetes letartóztatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.