Közben Krizsán Xénia is megfutotta a maga száz gátját

sport
2016 augusztus 12., 13:32
comments 7
Krizsán Xénia 13.66 másodpercet futott a női hétpróba első számában, a százméteres gátfutásban. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
photo_camera Krizsán Xénia 13.66 másodpercet futott a női hétpróba első számában, a százméteres gátfutásban. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

a hétpróbázók első versenyszámában. Krizsán csak hetedig lett a futamában, de így is jobb időt futott az első futamot egyéni csúccsal nyerő Zsivoczky-Farkasnál. Az utóbbi 1008, az előbbi 1027 pontot szerzett az első versenyszámban. Egy szám után a brit Jessica Ennis-Hill vezet 1149 ponttal a barbadosi Akela Jones és a holland Nadine Visser előtt. Krizsán a 17., Zsivoczky-Farkas a 21. egy szám után.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.