7 perc után megtört a lány, aki a Szürke ötven árnyalatából vett jelenetekkel próbálta bizonyítani, hogy az apja megerőszakolta

külföld
2016 augusztus 14., 18:59
comments 150

Egy brit lány megvádolta az apját, hogy éveken keresztül többször is megerőszakolta. A vádakból bírósági ügy lett, és úgy jutott el a tárgyalási szakaszig, hogy senkinek nem tűnt fel: valami nem oké ezekkel a vádakkal.

Az apa védőügyvédje végül rájött a titok nyitjára:

a lány a Szürke ötven árnyalata című regényből vette a vádjait.

Az ügyvéd azt vette észre, hogy a lány nemcsak az apa állítólagos tetteit írta le a vallomásában, de azt is, hogy a testében mit érzett ezek hatására. Ráadásul ezt olyan szavakkal tette, amik az ügyvéd szerint valahogy nem voltak összhangban a lány más megnyilvánulásaival.

Az apa ráadásul egyszer, csak úgy mellékesen megjegyezte az ügyvédnek, hogy a lánya nemrég olvasott valami híres könyvet, amiben egy milliárdos a „szárnyai alá vesz egy fiatal lányt, és a művészetről tanít neki”.

Már csak ebből a leírásból is látszik, hogy az apának gőze sem volt arról, hogy miről is szól a Szürke ötven árnyalata, abban ugyanis a milliárdos nem művészetre tanítja a lányt, hanem leginkább szexre.

Az ügyvéd megvette a könyvet, és felfedezte, hogy a lány a vallomásában többször is szóról szóra idézett a könyvből.

Végül a következő bírósági tárgyaláson szembesítette az ügyvéd a lányt a könyvvel, aki 7 percnyi keresztkérdezés után könnyekben tört ki, és sírva elismerte, hogy

csak móresre akarta tanítani az apját,

aki szerinte túl szigorúan nevelte, és ezzel „tönkretette az életét”. Az apát természetesen felmentették minden vádpont alól. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.