Gary Lineker alsónadrágban vezetett műsort a BBC-n

Az angolok legendás csatára mára műsorvezető és szakkommentátor lett, mellette pedig lelkes twitterező és óriási Leicester City szurkoló. Annyira, hogy a tavalyi szezonban többen aggódni kezdtek, hogy a szíve nem bírja majd a hajrát, amikor hatalmas csodaként a klub megnyerte az angol bajnokságot.

Még decemberben, amikor a Leicester ugyan már jól állt, de azért mindenki úgy volt fele, hogy a tavaszi szezonban majd kifulladnak, a most 55 éves Lineker bejelentette, hogy ha tényleg nyernének, akkor a BBC-n futó Match of the Day című műsorában a következő szezon első meccsét alsónadrágban fogja vezetni. Szerencséjére nem meztelent ígért, mivel a Leicester végül nyert, Lineker pedig egy boxerben állhatott a kamerák elé szombaton.

A Leicester egykori csatára végül a műsor egész első felét lenyomta így, csak a végére öltözött fel szokásos zakójába. A Leicester amúgy a bajnokság első játéknapján 2-1-re kikapott a kiesőjelöltnek számító Hull Citytől, ezzel vette kezdetét az idei szezon. (Guardian)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.