Hirtelen felindulásból próbált lopni a kajakos, akit rendőrök vezettek el az Aréna Plázából

bűnügy
2016 augusztus 15., 21:58
comments 85

Reggel megírta a Bors, hogy pénteken rendőrök vittek el az Aréna Plázából egy világbajnok kajakozót és a barátnőjét. Azzal gyanúsítják őket, hogy lopni próbáltak egy ruhaboltból. A biztonsági őrök szerint összesen 80 ezer forint értékű ruháról próbálták meg leszedni az elektronikus chipet.

A kajakos, aki a nevét és a hangját nem vállalta, de telefonon beszélt az RTL-lel, azt mondta

„mindez igaz, de nem vagyunk bűnösök”.

Sms-ben azt írta, elismeri, hogy hibázott, de élete nehéz időszakét éli, és inzultus érte őket a boltban. Az őt ért sérelemért próbált elégtételt venni, de nem számolt a következményekkel.

Az RTL úgy tudja, hogy a most gyanúba keveredett kajakos D. Miklós, akit a szövetség az utolsó pillanatban, doppinggyanú miatt vett ki az olimpiai keretből. Akkor is elismerte, hogy hibázott, azt mondta, ellenőrizetlen táplálékkiegészítőt használt, abban lehetett a tiltott vegyület, amit végül kimutattak a szervezetében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.