Vajna Tímea kőkeményen nekiment a nőverő Johnny Deppnek, aki Andy Vajna karja alatt szórakozott Ibizán

INTERNET
2016 augusztus 15., 13:08
comments 119

Johnny Depp Andy karja alatt Ibizán. Remélem többször nem ver nőt.

Ezzel a szöveggel posztolt az imént a Facebookra a kormányzati filmoligarcha felesége, aki saját maga az eset miatt börtönbüntetésre ítélt Damu Rolad áldozata volt egykor. Vajnának jó információi lehetnek, mert Deppről, ellentében Damuval, eddig nem bizonyosodott be, hogy nőt vert volna, ezt egyelőre a volt felesége állítja.

link Forrás

Tímea Asszony a Nap social media managere, a mellékelt filmecskén ugyanis egyáltalán nem lehet kivenni semmilyen Depp-szerű jelenséget. Andy tánca viszont egyszerűen fenomenális.

A poszt nemkülönben, hiszen az olvasó, miután elképzelte, amint Johnny Depp a fejét golyós dezodorként használva izzadságmentesíti a lelkesen szeletelő Andy Vajna bozontos hónalját, lassan ráébred, hogy Tímea Asszony itt éppen azzal büszkélkedik, hogy a férje milyen híres nőbántóval szórakozik együtt.

A gengsztersikk persze létező dolog, ki ne tapasztalta volna meg, aki valaha ebédelt bármelyik Parlament-környéki drágább étteremben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.