Vajna Tímea kőkeményen nekiment a nőverő Johnny Deppnek, aki Andy Vajna karja alatt szórakozott Ibizán

INTERNET
2016 augusztus 15., 13:08
comments 121

Johnny Depp Andy karja alatt Ibizán. Remélem többször nem ver nőt.

Ezzel a szöveggel posztolt az imént a Facebookra a kormányzati filmoligarcha felesége, aki saját maga az eset miatt börtönbüntetésre ítélt Damu Rolad áldozata volt egykor. Vajnának jó információi lehetnek, mert Deppről, ellentében Damuval, eddig nem bizonyosodott be, hogy nőt vert volna, ezt egyelőre a volt felesége állítja.

Tímea Asszony a Nap social media managere, a mellékelt filmecskén ugyanis egyáltalán nem lehet kivenni semmilyen Depp-szerű jelenséget. Andy tánca viszont egyszerűen fenomenális.

A poszt nemkülönben, hiszen az olvasó, miután elképzelte, amint Johnny Depp a fejét golyós dezodorként használva izzadságmentesíti a lelkesen szeletelő Andy Vajna bozontos hónalját, lassan ráébred, hogy Tímea Asszony itt éppen azzal büszkélkedik, hogy a férje milyen híres nőbántóval szórakozik együtt.

A gengsztersikk persze létező dolog, ki ne tapasztalta volna meg, aki valaha ebédelt bármelyik Parlament-környéki drágább étteremben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt