Egy jól felkészült magyar sportoló minden helyzetben feltalálja magát

sport
2016 augusztus 15., 23:42
comments 10

Hétfő este annyira rossz idő volt Rióban, hogy egy időre le is kellett állítani az atlétikai versenyeket. A kényszerszünet előtt még elengedett utolsó futószám a 110 méteres gátfutás második előfutama volt, amelyben a magyar Baji Balázs is szerepelt. Ekkor már tócsákban állt a víz a pályán, az esőfüggönyön keresztül a célvonalat sem nagyon lehetett látni.

Szerencsére Baji Balázs a start előtt is feltalálta magát, és így védekezett az eső ellen:

Majd pedig nagyon sima futással bejutott a keddi elődöntőbe, és az sem tűnik lehetetlennek, hogy a nyolcas döntőben is ott legyen az idei Európa-bajnokság második helyezettje. Baji a futama után azt mondta, hogy lehet, hogy nem kellett volna a rajtkövet a fejére tenni, de hát nagyon esett az eső.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.