Gerendai: Megdőlt a látogatottsági csúcs, több százmilliós nyereséget hozhatott a Sziget

fesztivál
2016 augusztus 16., 19:19
comments 94

Bár a végleges adatokat még nem ismerik, de biztos, hogy ismét megdőlt a Sziget fesztivál látogatottsági csúcsa,

több mint 490 ezren voltak a fesztiválon egy hét alatt,

jelentette be Gerendai Károly főszervező az MTI-nek. A Szigeten, akárcsak tavaly, három teltházas nap volt, de a 2015-ös 441 ezernél jóval többen mentek ki bulizni.

"Úgy tűnik, a vártnál is nagyobb volt az érdeklődés a Sziget iránt, a napijegyek eladása sokkal jobban alakult, mint hittük, és idén az időjárás is kegyes volt hozzánk. Több százmilliós nyereséget hozhatott a fesztivál,"

mondta Gerendai, aki Rihanna fellépésén nem volt ott, de a kritikákról tud.

"Komoly csalódás volt ez számunkra, mert a fellépők általában igyekeznek kihasználni a rendelkezésükre álló időt, hiszen számukra is fontos referencia egy-egy ekkora koncert."

A tanulság az lehet, tette hozzá, hogy nincs szükség minden áron ilyen problémás világsztárokra, akiknek a közönsége sem igazán passzol a Szigethez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.