Kiss Balázs a legjobb 16 között

sport
2016 augusztus 16., 13:18
comments 17
Kiss Balázs az olimpia előtt a tatai edzőközpontban. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
photo_camera Kiss Balázs az olimpia előtt a tatai edzőközpontban. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kiss rendkívül peches versenyző, bár 2009-ben világbajnok, 2013-ban pedig világbajnoki bronzérmes lett, eddig három olimpiáról maradt le. Most, pályafutása végén végre kijutott.

Aktívan kezdte az ukrán Timcsenko elleni meccsét, két eredménytelen akciója is volt. Így ő lett először kedvezményezett, és sikerült is megpörgetnie ellenfelét, 2:0-ás vezetést szerzett.

Az ukrán hátrányban sem lett aktívabb, ötlettelenül bekkelt. A második három percben meg is intették a passzivitása miatt, így Kiss már 3:0-ra vezetett. Ekkor Kiss birkózása is passzívabbá vált, őt is figyelmeztették, majd egy perccel a vége előtt neki kellett parterhelyzetből védekeznie. Sikerült neki, és már csak 30 másodperc volt hátra, amiben már nem volt akció.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.