Kozák azt hitte, hogy vesztettek

sport
2016 augusztus 16., 12:45
comments 41
MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

„Tény, hogy folyamatosan erre készültünk fejben, megbeszéltük, hogy az utolsó húsz méteren fod eldőlni minden. Nagyon feltámadtak a németek az utolsó száz méteren, de a végén meg tudtuk nyerni” – mondta Szabó Gabriella a centiken, ezredmásodperceken múló kajak kettes döntő után, majd el is sírta magát.

Társa, Kozák Danuta, aki betegen állt rajthoz, már azt hitte, hogy vesztettek. „Hallottam, hogy Gabi felkiált, de azt hittem azért, mert csak ezüst” – mondta. Ő nem látta az eredményjelzőt. Kozák szerint a döntőt Szabó nyerte meg nekik az utolsó húzásával.

A nyilatkozatuk végén a két bajnok összeborult, könnyek között ölelték egymást.

Közben a háttérben Dusev-Janics Natasa megnyerte a kajak egyesek kétszáz méteres B döntőjét, megszerezve a 9. helyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.