Nem adja fel a birkozószövetség, mindent megpróbál Lőrincz Viktorért

Tbg
sport
2016 augusztus 16., 12:21

A Magyar Birkozó Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottsággal egyeztetve, mindent megtesz, hogy valamiféle jogorvoslatot szerezzen Lőrincz Viktor augusztus 17-i, a bronzéremért vívott mérkőzésén látott bírói döntés miatt.

Bár erre, mint az MBSZ írja, nem sok esélyük van:

„A nemzetközi szövetség (UWW) hatályos szabályzata szerint óvás nem létezik, a szőnyegen kihirdetett eredmény semmiféle módon nem változtatható meg. Ennek ellenére a Magyar Birkózó Szövetség a MOB-bal egyeztetve jelzi aggályait az UWW vezetése felé, és megvizsgálja az esetleges egyéb jogorvoslatok lehetőségét.”

Az MBSZ továbbá megjegyzi, Lőrinczet a hazai birkozótársadalom így is, úgy is hősként, érmesként tiszteli. (MBSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.