Vasbányai Henrik 12. kenu 1-esben

sport
2016 augusztus 16., 10:06
comments 9
MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

UPDATE: Vasbányait a futam után kizárták, nem lett helyezett.

Vasbányai hétfőn nem jutott A döntőbe, bár ő úgy érezte, hogy jó pályákat evezett. A keddi B döntőben közepesen kezdett, 250 méterig a negyedik helyen utazott. 750 méternél már a harmadik volt, de a végén lehajrázta a verseny másik magyar versenyzője, a szlovákiai Farkas Vincent. A döntőben aztán némi meglepetésre a brazil Queiroz hatalmas versenyre kényszerítette a londoni címvédőt, az 1952 óta elsőként ismétlő német Sebastian Brendelt, aki végül az utolsó száz méteren nagy hajrával magabiztosan nyert.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.