A német alkancellár egy laza fakkal elintézte az őt hazaárulónak nevező nácikat

külföld
2016 augusztus 17., 07:13
comments 111

A videó még múlt pénteken készült az alsó-szászországi Salzgitterben, ahol a szélsőjobboldali tüntetők a szociáldemokrata alkancellár látogatását próbálták megzavarni.A szélsőjobboldali tüntetők „Hazaáruló” felirattal fogadták Sigmar Gabrielt. A menekültkérdésen túl azért vannak rá különösen kiadkadva, mert az alkancellár korábban a saját apjától is elhatárolódott, aki meggyőződéses nacionalista volt.

Amikor az egyik tüntető kommunistának és kultúrmarxistának nevezte Gabrielt, aki szét akarja rombolni azt az országot, amit az apja annyira szeretett,

a baloldali politikus egyszerűen elröhögte magát, és mutatta a bekiabálónak, hogy bekaphatja.

A videót először a szélsőjobboldali NPD ifjúsági szervezete hozta nyilvánosságra, de aztán egy antifasiszta szervezetnek annyira bejött, hogy ők is átveték. (Spiegel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.