Daniel Radcliffe minden jelenete után bocsánatot kért a többi színésztől, mert a szerepe szerint rasszista sértéseket kellett mondania nekik

a hetedik művészet
2016 augusztus 17., 20:47
comments 100

Daniel Radcliffe új filmjében, az Imperiumban egy FBI-ügynököt alakít, aki beépül egy fehér rasszista terrorszervezetbe. A Harry Potter filmekhez szokott színész gyomra azonban nehezen viselte, hogy a szerepe szerint rasszista sértéseket kellett kiabálnia a színésztársaira, ezért

minden durva jelenet után külön odament hozzájuk, és elnézést kért.

Daniel Radcliffe csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán 2015. november 12-én.
photo_camera Radcliffe 2015-ben (AFP PHOTO/ ROBYN BECK / AFP PHOTO / ROBYN BECK)

Azt mondta, tudja, hogy a kollégái nem sértődtek meg, hiszen szerepet játszottak, de ettől függetlenül is rosszul érezte magát, és késztette a lelke a bocsánatkérésre.

Ez most már egy ilyen világ. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.