Kamupisztolyt fogott a rendőrökre a keszthelyi mesterbűnöző

bűnügy
2016 augusztus 17., 15:16

Fegyverutánzatot fogott  házkutatás miatt intézkedő rendőrökre egy keszthelyi asszony,majd meg is sérült, mialatt lefegyverezték - közölte a police.hu oldalon szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók kora reggel házkutatást akartak tartani egy keszthelyi családi háznál, ahol az 52 éves nő is él. Az asszony az udvaron kiabálni kezdett a kerítés előtt várakozó rendőrökkel, majd biciklijének kosarából egy fegyverutánzatot vett elő és ráfogta a vele szemben intézkedő nyomozókra.

A rendőrök lefegyverezték a nőt, aki az intézkedés során megsérült.

A zalai rendőr-főkapitányság közölte azt is, hogy hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt az illetékes ügyészségen feljelentést tesznek az asszony ellen. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.