Komoly kihívója akadt a Sziget VIP-ben a felvételbe beletáncoló srácnak

media
2016 augusztus 17., 09:49
comments 25

Súlyos áradások vannak az Egyesült Államok Louisiana államában, több tízezer embert kellett már kitelepíteni otthonából. Nem csoda, hogy a napokban csak drámai hangulatú hírek érkeztek a környékről. Ezt törte meg egy helyi srác, aki a CBS riporterének bejelentkezése közben adott elő egy óriási mozdulatsort, amivel méltó kihívója lehet a Schmuck Andor mögé belopakodó táncbajnoknak a Szigetről.

link Forrás

Önmagában a koreográfia meg a mozdulatok kivitelezése már 8/10-et érne bármilyen zsűrinél, de egy perc környékén, amikor megfordul a riporter, az az "én itt sem voltam" jellegű eloldalgás megkoronázza az egész produkciót. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.