Áradás vitte el a házát annak a keresztény vezetőnek, aki arról beszélt, Isten a homoszexuálisokat bünteti a természeti csapásokkal

2016 augusztus 18., csütörtök 13:01
325

Az Egyesült Államok Louisiana államában pusztító árvíz miatt több tízezer embernek kellett elhagynia otthonát és rengeteg épületet tett tönkre az ár. Akad köztük egy ismertebb-hírhedtebb szereplő is: Tony Perkins, a radikális keresztény Family Research Council elnöke, mellette pedig jegyzett szereplő a republikánus pártban, Ted Cruznak is adott tanácsot.

A mélyen homofób szervezet vezetője korábban többek között azt jövendölte, hogy Isten azért küld természeti csapásokat a Földre, hogy a melegeket büntesse.

(Ron Sachs / CNP) Fotó: RON SACHS

A csoport saját podcast-közvetítéséből derült ki, hogy Perkinsnek és családjának most egy kenuban kellett menekülnie. Arról is beszélt, hogy az ár szinte bibliai mértékű volt.

Perkins korábban máskor is gyakran foglalkozott a melegekkel, egyszer például arról beszélt, hogy bár sokan külön témaként próbálják kezelni a homoszexualitást és a pedofíliát, valójában ezek összefüggő dolgok. Arról is beszélt, hogy a homoszexualitás összeegyeztethetetlen az evolúcióval és leginkább a drogfüggőségre hasonlít. (Independent)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt