Az MTVA szerint Georg Spöttle, akivel állítása szerint földönkívüliek emberkedtek, hiteles és releváns biztonságpolitikai szakértő

2016 augusztus 18., csütörtök 7:58
231

Miután szerdán arról írtunk, hogy Georg Spöttle, a kormány egyik kedvenc biztonságpolitikai szakértője korábban azt állította, tetőtől talpig átvizsgálták a földönkívüliek, megkérdeztük az MTVA-t, hogy továbbra is hiteles szakértőnek tartják-e a köztévén rendszeresen nyilatkozó Spöttlét.

Ezt a választ kaptuk:

„Amit Georg Spöttle migráció és terrorizmus összefüggésében mond, az hiteles, megalapozott, és releváns.

Hogy kinek, milyen hobbyja van a magánéletében, vagy éppen miben hisz, az a közmédiát egyáltalán nem érdekli. Hozzátesszük, nem vagyunk olyan információk birtokában, melyek 100%-osan kizárják a földönkívüli élet lehetőségét a világegyetemben.

Georg Spöttle ezirányú érdeklődését ezért nem minősítjük, ahogy azon sem élcelődtünk soha, Hillary Clinton elnökjelölt őszinte ígéretet tett arra, győzelme esetén nyilvánosságra hozza az Egyesült Államok UFO-aktáit, és az 51-es körzet mindezidáig elhallgatott titkait.

Egy szó mint száz: mindenkinek meglehetnek a különös hóbortjai, Spöttlének és amerikai elnökjelöltnek egyaránt, a közmédiát ez egyáltalán nem zavarja.

Különösen úgy nem, ha – mint Spöttle esetében – egy olyan emberről beszélünk, aki érti azt, amiről beszél, és akinek az illegális migrációval kapcsolatos prognózisai sajnos eddig minden esetben hajszálpontosnak bizonyultak.”

Megkerestük a Kormányzati Tájékoztatási Központot is, hogy Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár, aki Spöttlével együtt tartott előadást, még mindig hiteles szakembernek tartja-e a Zara hotel biztonsági főnökét, de nem kaptunk választ.

A kormány az RTL Klub híradójának azt mondta, Spöttle nem tanácsadója a kormánynak, és a személyét támadó híreket a kormánynak nem dolga kommentálni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt