Eszkalálódik a pomázi melegkerítés-para: szavazniuk kell a szülőknek a színes kerítésről

vidék
2016 augusztus 18., 10:51
comments 580

A tegnapi nap híre volt, hogy kiakadt egy jobbikos képviselő, mert szivárványszínűre festették a pomázi iskola kerítését, és szerinte bármilyen színűre lefestheti a kerítést, de a másság zászlójának színei nem közintézmények kerítésére valók.

Nem sokkal később az önkormányzat másik jobbikos képviselője is kiakadt: kitett egy képet a pomázi általános iskola színesre festett kerítéséről és egy másikat egy óvoda, szintén színes kerítéséről. Utóbbin viszont más sorrendben vannak a színek, és ehhez azt tette hozzá: az óvoda kerítése ízlésesen színes, még a Mátyás Iskola kerítése egy az egyben a pride zászló színsora szerint lett festve.

A nol.hu megkérdezte az önkormányzatot a balhéról, és Vicsi László Csaba polgármester elmondta a lapnak, hogy a jobbikos bódécsörgettyűzésnek az lett az eredménye, hogy

a szülőknek kell eldönteni, maradhat-e a szivárványos festés a kerítésen, vagy nem.

A szülők véleményét kérdőívvel fogják kiértékelni. Ha úgy döntenek, hogy nem maradhat így a kerítés, átfestik. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.