Mégsem jön el Szulejmán sírjához Recep Tayyip Erdogan

külföld
2016 augusztus 18., 04:28
comments 96
Recep Tayyip Erdogan augusztus 15-én a török kormány ülésén Ankarában
photo_camera Recep Tayyip Erdogan augusztus 15-én a török kormány ülésén Ankarában. Turkish Presidency / Yasin Bulbul / Anadolu Agency

Hiába égett lázban már egy hónappal az esemény előtt Erdogan török elnök érkezése előtt Szigetvár, ahol a hírek szerint a Terrorelhárítási Központ szakemberei már hetente terepszemléznek, a török elnök nem tud eleget tenni Áder János köztársasági elnök meghívásának.

Az eredeti tervek szerint Erdogan Áderral és a horvát elnökkel, Kolinda Grabar-Kitarovićcsal közösen tisztelgett volna az újonnan avatott Zrinyi-emlékműnél Szigetvár ostromának és Nagy Szulejmán halálának 450. évfordulóján. (Via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.