Pintér Attila már a téli felkészülést várja

sport
2016 augusztus 18., 19:23
comments 91

0-2-re kapott ki a Mezőkövesd, az örökös magyar edzőfejedelem, Pintér Attila csapata az Újpesttől a magyar bajnokságban. A Mezőkövesd így öt forduló után utolsó előtti helyen áll, a következő meccsen a Ferencváros lesz az ellenfél.

Most egy az egyben idézzük Pintér meccs utáni nyilatkozatát, mivel úgy érezzük, szavai túlmutatnak a magyar futball aprócseprő ügyein és mélyebb sportszakmai szempontokat is felvillantanak:

"Még nem tanultunk meg nyerni. Nem tudom elmarasztalni játékosaimat, mindent megtettek a győzelemért, de az összes helyzetünket kihagytuk, még a kaput sem találtuk el, míg az Újpest kevesebb lehetőségből is két gólt szerzett. Meccsről meccsre fejlődik a játékunk, de amíg képtelenek vagyunk a kapuba találni, addig nem szerzünk pontokat. A helyzeteink megvoltak ahhoz, hogy máshogy alakuljanak az eredmények. De amíg nem tudunk védekezni az ellenfél bedobásaival szemben, amíg rendre elcsúszunk védekezésben, a ziccereinket pedig kihagyjuk, addig nem leszünk eredményesek. Nem vagyok jós vagy varázsló."

És a Fradi elleni meccsről is beszélt:

"Legjobb tudásunk szerint felkészítjük a csapatot, talán akkor mi nyerünk helyzet nélkül. A játékosok lelkivilágával nem kell külön foglalkoznom, a szezon előtt mindenki tudta, hogy a bennmaradás a cél, ennek megfelelően lépünk pályára. Előttünk áll még a válogatott meccsek miatti szünet, a téli felkészülés szintén, a lényeg, hogy decemberig ne szakadjunk le az előttünk álló csapatoktól."

Bónuszként egy örök klasszikus:

link Forrás

(via Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.