Sia izraeli rajongói perelnek, mert az énekesnő nagyon erőtlen, személytelen koncertet adott

A 40 éves ausztrál énekesnő izraeli rajongói a múlt heti tel-avivi koncert után csoportos keresetet nyújtottak be, hogy visszakaphassák a 25 ezer forintnak megfelelő jegy árát, mert szerintük a koncert erőtlen volt és személytelen.

Sia (Sia Kate Isobelle Furler) ausztrál énekesnő (balra) és Stephanie Mincone táncos a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál negyedik napján, augusztus 15-én. (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Az volt a bajuk, hogy az énekesnő csak 65 perces koncertet adott, és minimális volt a számok közötti interakciója a közönséggel, azt sem említette, hogy Tel-Avivben lép fel.

Ezek szerint pont ugyanolyan volt, mint a turné összes többi állomásán, például a Szigeten megtartott koncert, ami inkább egy élőben előadott videoklipre emlékeztetett: a koncepció az volt, hogy a kivetítőkön előre felvett jeleneteket mutattak, az énekesnő pedig hátul, mereven állva egy nagy paróka alatt énekelt, ha egyáltalán énekelt, miközben fényeffektek és fiatal táncosok tomboltak az előtérben.

Sia turnémenedzsere közölte, hogy a koncert nagyon sikeres volt, és nem tudnak arról, hogy magát Siát perelték volna be. (Jerusalem Post via Fact Mag)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.