Sia izraeli rajongói perelnek, mert az énekesnő nagyon erőtlen, személytelen koncertet adott

Popkult
2016 augusztus 18., 08:58
comments 76

A 40 éves ausztrál énekesnő izraeli rajongói a múlt heti tel-avivi koncert után csoportos keresetet nyújtottak be, hogy visszakaphassák a 25 ezer forintnak megfelelő jegy árát, mert szerintük a koncert erőtlen volt és személytelen.

Sia (Sia Kate Isobelle Furler) ausztrál énekesnő (balra) és Stephanie Mincone táncos a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál negyedik napján, augusztus 15-én. (Fotó: Mohai Balázs / MTI)
photo_camera Sia (Sia Kate Isobelle Furler) ausztrál énekesnő (balra) és Stephanie Mincone táncos a budapesti Hajógyári-szigeten a 24. Sziget fesztivál negyedik napján, augusztus 15-én. (Fotó: Mohai Balázs / MTI)

Az volt a bajuk, hogy az énekesnő csak 65 perces koncertet adott, és minimális volt a számok közötti interakciója a közönséggel, azt sem említette, hogy Tel-Avivben lép fel.

Ezek szerint pont ugyanolyan volt, mint a turné összes többi állomásán, például a Szigeten megtartott koncert, ami inkább egy élőben előadott videoklipre emlékeztetett: a koncepció az volt, hogy a kivetítőkön előre felvett jeleneteket mutattak, az énekesnő pedig hátul, mereven állva egy nagy paróka alatt énekelt, ha egyáltalán énekelt, miközben fényeffektek és fiatal táncosok tomboltak az előtérben.

Sia turnémenedzsere közölte, hogy a koncert nagyon sikeres volt, és nem tudnak arról, hogy magát Siát perelték volna be. (Jerusalem Post via Fact Mag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.