Több napja rohad egy döglött hal a siófoki Aranyparton

ÁLLAT
2016 augusztus 18., 09:25
comments 150
A hal látványosan döglött. Fotó: olvasónk, Angéla.
photo_camera A hal látványosan döglött. Fotó: olvasónk, Angéla.

Már két napja rohoad egy marha nagy hal teteme a siófoki Aranyparton, számoltam be majdnem napra pontosan 13 hónapja a borzalomról, amit a strandolóknak át kellett élniük.

Úgy tűnik, nem egyszeri és megismételhetetlen látványosság volt A Siófoki Döglött Hal, mert idén

újra egy marhanagy hal rohad, ráadásul most már nem is a parton, hanem a stég melletti sziklákon lebegve.

Kétség sem fér hozzá, hogy döglött. Az viszont már kétséges, hogy ponty volna, horgászszakírónk, Szily László szakvéleménye szerint ez egy busa. Fotó: olvasónk, Angéla.
photo_camera Kétség sem fér hozzá, hogy döglött. Az viszont már kétséges, hogy ponty volna, horgászszakírónk, Szily László szakvéleménye szerint ez egy busa. Fotó: olvasónk, Angéla.

Olvasónk, Angéla beszámolója szerint a hal "10 Kg tömeg körüli Ponty". Horgászszakírónk, Szily László vitatja Angéla fajmeghatározását, megkérdőjelezhetetlen szakvéleménye szerint a dög: busa. Angéla még szerencsésnek mondhatja magát, mert ingyen tekinthette meg A Második Siófoki Döglött Halat, jövőre talán már belépőt is fognak szedni a látványosságnál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.