Vajna Tímea: Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel

Évfordulós posztot tett közzé a NER legismertebb párkapcsolati szakértője, Vajna Tímea. 7 éve jár ugyanis Andy Vajnával és már 3. éve a felesége.

A szövegből Andyről ugyan nem tudunk meg többet annál, mint hogy idős és tehetős, Tímea asszony ugyanakkor verhetetlen érvet húz elő az őket ócsárolók leszerelésére:

Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel

Íme az egész szöveg:

7 éve együtt és ma 3. éve házasok:)

Elérkeztünk a kritikus vízválasztó 7. évhez, amelyről azt mondják, ha a párok a 7. évben nem mennek szét, akkor örökre együtt maradnak. Mi megszegjük a "szabályokat", mert mindennél jobban szeretjük egymást. Én hiszek a karmában, hogy valamiért pont akkor találkoznunk kellett és belecsöppentünk egymás életébe. Tudom a korkülönbség...., de higgyétek el, hogy a belső harmónia, az egymás iránti tisztelet és szeretet nagyon fontos. Másrészt mindenki megöregszik, de a lélek ugyanolyan marad. Harmadrészt pedig sokszor bántanak a pénz miatt. Nos, mindenkinél van gazdagabb és fiatalabb. Volt módomban találkozni sokkal gazdagabb emberekkel, de az a lényeg, hogy hogy érzed magad a másikkal és mennyire érzed a másik felednek.