A moszkvai reptéren úgy gondolták, jó ötlet lesz nyitni egy Kalasnyikov-boltot, ahol élethű fegyvermásolatokat lehet venni

külföld
2016 augusztus 19., 17:38

Van jobb ötlet, mint egy nemzetközi reptéren nyitni egy boltot, ahol életnagyságú gépkarabélyok élethű másolatait lehet kapni? Olyanokat, mint ez:

Ugye, hogy nincs!

Moszkvában a Kalasnyikov konszernnél és a legnagyobb nemzetközi reptéren, a Seremetyjevón pont ugyanígy gondolták, szóval ma meg is nyitott a Kalasnyikov-ajándékbolt.

A Kalasnyikov az egyik legnépszerűbb orosz márka, az egyik első dolog ami az embereknek Oroszországról az eszükbe jut. Szóval boldogok vagyunk, hogy lehetőséget biztosíthatunk arra, hogy Kalasnyikov-márkás szuveníreket vásároljanak a reptéren megforduló turisták – mondta a Kalasnyikov marketingese.

link Forrás

Itt mindenféle kézi lőfegyver-replikákon kívül lehet kapni nagyon menő kalasnyikovos bézból sapkákat...

...és divatos terepszínű ruházatot is:

(Deutsche Welle, Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.