Kiakadtak a hongkongiak, mert egy sanghaji toronyház állt a városukban az Arrival című sci-fi plakátján

FILM
2016 augusztus 19., 09:22
comments 37

A hongkongiak egy része, akik eleve nem örülnek, hogy Kínához tartoznak, kiborultak azon, hogy a sanghaji épületet odatették a városuk közepére az új űrlényes sci-fi, az Arrival (Érkezés) plakátján:

A plakátot azóta nem forgalmazzák, a „harmadik fél által elkövetett” hibáért elnézést kértek, de sokaknak ez kevés, a felelősök elszámoltatását követelik – írja a Quartz.

A filmet egyébként Denis Villeneuve, a Felperzselt föld, a Fogságban, az Ellenség és a Sicario rendezője készítette, a főszereplő Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker, és akár még érdekes is lehet.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.