Mássalhangzótorlódás-rajongók, figyelem: pályán a magyar Srp Miklós

sport
2016 augusztus 19., 11:37

Képzeljük el mi lenne, ha nem kéne még riszálniuk is közben! Mindez azért érdekes, mert már a hatodik kilométerénél tart a férfi 50 kilométeres gyaloglás, a mezőnyben három magyar versenyzővel, Rácz Miklóssal, Srp Miklóssal és Venyercsán Bencével. Srp pécsi versenyző, a magánhangzómentes családneve a délszláv nyelveken sarlót jelent.

Hat kilométernél a Vecsernyán-Srp-duó a 68.-69. helyen blokkolt, míg Rácz Sándor a teljes mezőny legelegutolsó, nyolcvanadik helyén gyalogolt át a kapu alatt, majdnem 3 egész pőerccel a mezőnyt vezető francia Diniz mögött.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.