Nem tudom

sport
2016 augusztus 19., 14:12
comments 75

Mi volt az oka a gyenge középfutamnak? - kérdezte a riporter a négyből harmadikként, óriási lemaradással, de azért A döntőbe jutó magyar férfi kenupáros edzőjét, Oláh Tamást. A szakember olyan kemény tekintettel, mint valami westernhős, belenézett a kamerába, majd közölte a tutit:

Nem tudom.

Aztán nem mondott semmit egészen sokáig, csak komoran nézett. Hát persze, ki is tudhatná. Fura kérdés volt ez pont őhozzá, jó, hogy nem agyműtésről vagy részecskeütköztetésről kell okoskodnia, ez látszódott az arcán. Utána - bármi további magyarázatot mellőzve - kijelentette, hogy tanítványai szerinte a döntőre összeállnak. Merthogy

holnap nyerni kell

Ennyi!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.