Keresztülfutott az Egyesült Államokon egy 93 éves amerikai veterán

sport
2016 augusztus 20., 20:13
comments 97

Majdnem három évig tartott, de ma elérte az Atlanti-óceánt az a 93 éves, második világháborús amerikai veterán, aki keresztülfutott az Egyesült Államokon. Itt egy 2 évvel ezelőtti riport róla:

link Forrás

Ernie Andrus 2013. október 7-én indult Kaliforniából és Georgia államban, St. Simon Islanden ért célba, a Csendes-óceántól az Atlanti-óceánig futva több mint 4000 km-t tett meg. Tegnap volt a 93. születésnapja.

Andrus azért szelte át az országot, hogy pénzt gyűjtsön arra, hogy egy második világháborús hajót Indianából visszaszállíthassanak Normandiába a partraszállás 75. évfordulójára, 2019-ben. A veterán a világháborúban szanitécként szolgált egy hasonló hajón. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.