Ha Moszkvában jár, hazafele ne felejtsen el kalasnyikovmásolatot venni a reptéren

külföld
2016 augusztus 21., 06:08

Butikot nyitott Moszkva elsőszámú repterén, a Seremetyevón az olaj és a földgáz utáni harmadik legkeresettebb orosz exportcikk, a Kalasnyikov gépkarabély azonos nevű gyártója, a Kalasnyikov Csoport. A BBC tudósítása szerint a butikban terepszínű álcázók és "I <3 AK" pólók mellett a legendás fegyver replikáját is meg lehet venni.

Az kifejezően szórakoztatóvá teheti egy reptér életét, ha emberek automata gépkarabélyok másolatával rohangálhatnak a várótermekben, de a helyi illetékesek szerint aggodalomra semmi ok, mert szerintük a fegyverekről egyértelműen látszik, hogy nem igaziak. (Címlapképünkön Mihail Kalasnyikov látható egy AK-103-assal, gépkarabélya egyik modern változatával. Maxim Marmur/AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.