Polgár András is visszaadja állami kitüntetését B. Zsolt miatt

POLITIKA
2016 augusztus 21., 19:19

után újabb emberek döntöttek úgy, hogy nem szeretnének B. Zsolttal egy listán szerepelni. Polgár András filantróp üzletember szerint a magyar állam a „rasszista bűnözőket tartja érdemesnek piedesztára állítani”, ezért visszaadja a keresztet:

link Forrás

Krausz Tamás marxista történész pedig az Eszméletben írja, hogy „a 2010-ben létrejött neohorthysta tekintélyelvű rendszer a fehérterrort védelmébe vevő, rasszista uszítót, Bayer Zsoltot kitüntette”, ezért visszaadja 2005-ben kapott tisztikeresztjét.

Az RTL Klub közben megkérdezte a kormányt, hogy a visszaküldések hatására nem tesznek-e valamit. A válasz: (na vajon mi?)

NEM.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.