Polgár András is visszaadja állami kitüntetését B. Zsolt miatt

POLITIKA
2016 augusztus 21., 19:19
comments 417

után újabb emberek döntöttek úgy, hogy nem szeretnének B. Zsolttal egy listán szerepelni. Polgár András filantróp üzletember szerint a magyar állam a „rasszista bűnözőket tartja érdemesnek piedesztára állítani”, ezért visszaadja a keresztet:

Krausz Tamás marxista történész pedig az Eszméletben írja, hogy „a 2010-ben létrejött neohorthysta tekintélyelvű rendszer a fehérterrort védelmébe vevő, rasszista uszítót, Bayer Zsoltot kitüntette”, ezért visszaadja 2005-ben kapott tisztikeresztjét.

Az RTL Klub közben megkérdezte a kormányt, hogy a visszaküldések hatására nem tesznek-e valamit. A válasz: (na vajon mi?)

NEM.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt