Sorban adják vissza az állami kitüntetéseket Bayer Zsolt lovagkeresztje miatt

POLITIKA
2016 augusztus 20., 12:30
comments 512

Kenyeres István vegyészmérnök, biotechnikus is úgy döntött, nem vállal semmilyen közösséget azzal a politikával, amelyik állami lovagkeresztet adott az ország legnagyobb kurvaanyázójának, Bayer Zsoltnak, ezért inkább visszaadja a 2005-ben kapott Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztjét.

Leférgezték a férgezőt

Kenyeres azt írta, „nincs sok lehetőségem, de fontosnak tartom jelezni: túl messzire ment ez a hatalom!” A felháborodott kutató Bayert - a publicista egyik kedvenc szavával élve - féregnek nevezte, amiért azt írta, hogy „aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba”.

link Forrás
Pénteken
Bayer kitüntetése miatt, hogy mivel egy olyan ember kapta meg a kitüntetést, akit a jóérzésű emberek megvetnek, ezért visszaadja a 2005-ben kapott kitüntetését, a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét.
(MTI/Koszticsák Szilárd)
photo_camera Lázár János a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét adja át Bayer Zsoltnak augusztus 18-án- (MTI/Koszticsák Szilárd)
Azért nem pánikolt be mindenki a kormány döntése után: például
Bayer Zsolt egy olyan keresztes lovag, aki nem engedi, hogy elveszítsük a józan eszünket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.