Usain Bolt gerelyhajítással ünnepelte 9. olimpiai aranyérmét

sport
2016 augusztus 21., 08:25
comments 24
Usain Bolt és a kanadai Andre De Grasse nevetgélnek a 200 méteres síkfutás elődöntőjében, ahol a kanadai kicsit megszorongatta Boltot. AFP Photo
photo_camera Usain Bolt és a kanadai Andre De Grasse nevetgélnek a 200 méteres síkfutás elődöntőjében, ahol a kanadai kicsit megszorongatta Boltot. AFP Photo

Usain Bolt sok védjegye - például az, hogy szó szerint röhögve nyeri az előfutamokat - közül az egyik az ünneplése, amikor nyilazást mímelve pózol. Most, hogy negyedik olimpiáján zsinórban harmadszor nyerte meg a 100 és a 200 méteres síkfutást és a 4x100 méteres váltót is, már nem csak mímelt:

a győzelmi sajtótájékoztató után, amikor már minden fényt lekapcsoltak az olimpiai stadionban, pár önkéntes kíséretében visszament, és ha nem is nyilazott, de legalább gerelyt hajított. Tényleg.

Bolt ebben nem ismert tréfát, utolsó, 50 méter körüli dobását még hivatalosan le is mérette - eredményével simán hatodik lett volna a jamaikai bajnokságban. (Via Global News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.