Három fontos dolog az életről, amit Telekom Buddy nélkül sosem tanultunk volna meg

hirdetés
2016 augusztus 22., 07:41
ad

Bár gonosz feltalálója gonoszkodásra tervezte, Telekom Buddy mégis a jó utat választotta. Ugyan még csak most született, de három fesztivált is megjárt, és fesztiválmatuzsálemek bölcsességével bulizta végig azokat.

Meghódította a Voltot, a Balaton Soundot és a Szigetet is, végig közvetítette a fesztivált azoknak, akik nem lehettek ott. Felejthetetlen pillanatokat okozott azoknak, akik bejelentkeztek és azoknak, akik fesztiváloztak, miközben rengeteg fontos dolgot is tanított a világnak az életről.

De miért, miket?

1. Hogy a szeretet és a béke a legfontosabb dolgok a világon

Amikor Baróti Sanyika bejelentkezett a Balaton Sound fesztiválra, nagyjából akkora szakadás keletkezett a tér-idő kontinuumban, mintha a pápa tette volna be a lábát egy diszkóba a Hajógyári szigeten. De ez nem rettentette el az erdélyi televíziós műsorkészítő urat attól, hogy tökéletesen élvezze a bulit Buddy-n keresztül és megmutassa Zamárdinak, mit is jelent a béke és a szeretet Baróton.

Amikor pedig a hősszerelmes Gábor jelentkezett be, hogy megtalálja a Volt fesztiválon elveszített Barbit. Hogy Buddy összehozta-e a fiatalokat? Nem kérdés!

link Forrás

2. Hogy a buli józanul bulibb, mint teljesen készen

Bár egész nyáron végig féktelenül bulizott, sosem felejtette el, hol a határ. Ebben először a Volton segítettek neki azok a fesztiválozók, akik pusztán attól, hogy meglátták és használták Buddyt, már teljesen magukon kívül érezték magukat. És hogyan lehetne elfelejteni a zuglói idősotthonból bejelentkező ex-bulikirálnyő nagymamákat évtizedes bulibölcsességükkel? Ha valakik, ők tudják, hogyan kell jót bulizni, és el is mondták, hogyan illik: tudatmódosulat nélkül.

Két fesztivállal később a Szigeten öntött tiszta, komoly vizet a pohárba Zacher Gábor, Magyarország első számú toxikológus-celebe, aki a Buddyval végigjárva beszélt az alkohol veszélyeiről. Buddy tehát nem csak a buliból, hanem felelősségvállalásból is kivette a részét. Szép volt, Buddy!

link Forrás

3. És hogy az internet legalább ötször jobbá teheti az életed

Telekom Buddy azt mutatta meg, hogyha se a szeretet, se egy (max. kettő) fröccs sincsen veled, még mindig nem vagy menthetetlen. Hiszen ott van az internet, amit, sőt, akit mindig segítségül hívhatsz, ha elszomorodnál, vagy éppen be szeretnél menni egy fesztiválra.

Herbynek például otthon kellett maradnia, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy legnagyobb rajongóival találkozzon a Volton. Metalexovicsnak pedig a kisujját sem, pontosítok, csak a kisujját kellett mozdítania, hogy a Szigeten lesmárolja egy tucat lány! Melyik jöhetett volna létre internet nélkül? Elmondom, egyik sem!

link Forrás

Telekom Buddy most megpihen, lefekszik, hibernálódik, téli álmot alszik. Akár folytatja jövő nyáron, akár nem, az biztos, hogy így is egy életre elegendő élményt szerzett. Köszöni a szüleinek, az olvasóknak, a bejelentkezőknek és a világbékének a lehetőséget!