Orbán: Baj van velünk, magyar férfiakkal

sport
2016 augusztus 22., 02:06
comments 121

A Blikk készített interjút a magyar miniszterelnökkel Rióban, ahol Orbán Viktor elmondta, hogy a nyolc megszerzettel szemben csak hat aranyérmet várt

"és az az érzés is volt bennem, hogy megeshet az, ami még sosem, hogy mind a hat aranyat nők fogják szerezni. Nos, nyolcat szereztünk és hetet nők hoztak, úgyhogy valami baj van velünk, magyar férfiakkal. Nem tudom mi, de önvizsgálatot kell tartanunk."

A miniszterelnök hozzátette, hogy nincs kedvenc magyar olimpikonja, mindegyiket egy és megismételhetetlen.

"Szász Emesének a fantasztikus higgadtsága, Szilágyi mesternek, vagy hogy hívjam Áront azok után, amit előadott, a magabiztossága. Hosszú Katinka fáradhatatlan, Kozák Danutának mindegy, hogy mi történik, földrengés, égzengés, akkor is behúzza, vagy ott van az ő párja, Szabó Gabriella, aki hatalmas alázattal dolgozik, mind külön személyiség. A kajak négyesben ott van még Csipes Tamara, aki édesapja nyomdokaiba lépve lett olimpiai bajnok, szimbolizálja, hogy a magyar sport egy nagy család,"

mondta Orbán, aki leszögezte, hogy bár az olimpián volt kint Brazíliában, de ott is egyfolytában dolgozik: a NOB különböző vezetőit, döntéshozóit győzködi a 2024-es budapesti olimpiai pályázatról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.