Tudta? Egy hét sem telt el, de már több mint 14 milliónál tart a Kétfarkú Kutya Párt gyűjtése

politika
2016 augusztus 22., 08:27
comments 242

Múlt hét szerdán kezdte meg a gyűjtést az újabb ellenkampányára a Magyar Kétfarkú Kutya Párt,

"mert a Kormány még mindig nem lett jó fej, és továbbra is arra költi a pénzünket, hogy megmondja nekünk, mitől féljünk és mit utáljunk."

Kovács Gergő, a párt vezetője hétfő délben arról számolt be, hogy már több mint 2200 ember küldött pénzt,

összesen 14,5 millió forintot.

Az óriásplakátok szeptember elejétől kerülnek az utcákra, de nyomtatnák A4-es miniformátumban is, hogy mindenhova eljuthasson az üzenet. A gyűjtés még folytatódik, Kovács szerint

"ha összejön 15 ezer milliárd, akkor rendezünk egy olimpiát, mégis csak az a politikai üzenetek átadásának leghatékonyabb módja."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.