A Bors jogi lépéseket tesz a Szalai Ádámként nyilatkozó Szalai Ádámmal szemben

2016 augusztus 23., kedd 15:15
216

Kedd délután írtunk arról, hogy mekkora trollkodásba futott bele a Bors: a bulvárlap Dobrády Ákos és Iszak Eszter szakításának legújabb fejezetét dolgozta fel, és mivel felmerült, hogy Iszak már a magyar válogatott focistával, Szalai Ádámmal kavar, levelet írtak Szalainak. Csak véletlenül rossznak, a másik Szalai pedig Facebook-ra posztolta ki, hogyan válaszolt a lapnak.

Miután kiderült a trollkodás, a Bors egyszerűen törölte a nem focista Szalai nyilatkozatát a cikkből. Amiben amúgy az volt a legszebb, hogy Szalai nem is hazudott válaszában, mint írta Facebookon, saját nézőpontjából végig igazat mondott. Ez volt az azóta törölt válasza:

Azóta pedig frissítésként a kitörölt válasz helyére új részlet került a Bors cikkében, e szerint jogi lépéseket tesznek a nem focista Szalaival szemben. Ami azért is érthetetlen, mert Facebook-bejegyzésében arról írt, a laptól nem is kérdezték tőle, hogy a focista Szalai-e, egyszerűen kérdezték, ő meg válaszolt.

Ehhez képest most már ez áll a cikk végén:

„A Bors megteszi a szükséges jogi lépéseket azzal a férfival szemben, aki úgy tévesztette meg szerkesztőségünket, hogy a válogatott játékos nevében tett nyilatkozatot elektronikus levélben és visszaélt a kiváló válogatott labdarúgó nevével.”

Sztárfutballisták testrészei a Balaton Soundon. Balról jobbra: Szalai Ádám bal szeme, Sajó Dávid, Dzsudzsák Balázs jobb füle. Fotó: Ács Dániel


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt