A másodosztályban sem hasít a Felcsút: most 5-0-ra kikaptak a Békéscsabától

Végre találkozott a másodosztályban az előző szezon két NB I-es kiesője. Az NB II 6. fordulójában az addig nyeretlen Békéscsaba 5-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát. A hazai pályán szereplő békéscsabaiak Birtalan Botond góljával már a 12. percben megszerezték a vezetést, nem sokkal később Nagy István belőtte a második gólt is.

Mivel a második félidőben felcsúti Zsidai László megtaposta Birtalant, azonnal kiállították, majd a 81. percben Gőcze Gergő a kapujából kirontva tarolta le Gránicz Patrikot, így a Puskás megkapta a második pirosat is. A megítélt szabadrúgásból Nagy István rúgta be a harmadik békéscsabai gólt. Igaz, ekkor már egy mezőnyjátékos, Nagy Zsolt állt Felcsút kapujában, mivel a Puskás az összes cserelehetőségét elhasználta. Végül még Birtalan és Bagi István is lőtt egy-egy gólt a miniszterelnök csapatának. Ezzel a Békéscsaba megszerezte első győzelmét, míg a Felcsút valahol a középmezőnyben áll. (via Nemzeti Sport)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.