Hatalmas mókamester volt, aki minden brit olimpikonnak ugyanolyan piros bőröndöket adott

sport
2016 augusztus 25., 05:28
comments 70

Az olimpikon, és általában a sportolói lét egyik sajátossága, hogy ha az ember eljut a válogatottságig, és kijut egy világversenyre, akkor formaruhába öltöztetik, hogy pont úgy nézzen ki, mint társai. A brit olimpiai csapatnak sikerült fokoznia az őrületet:

minden sportoló egyenbőröndöket is kapott az egyenruhája mellé.

Ami papíron kifejezetten jó ötletnek tűnhetett: valóban szépen mutattak az olimpikonok a piros színnel hangsúlyozott, de alapvetően kék-fehér ruházatukban és piros táskáikkal.

A gyakorlatban viszont, amikor vagy kétszázan egyszerre érkeztek haza Rióból Londonba, akadt némi gond.

link Forrás

"A piros az enyém!" - twittelte vidáman az ezüstérmes szörfös, Nick Dempsey.

link Forrás

"Remekül érezzük magunkat... Találd meg a csomagodat" - snapchatelte két sírvaröhögős szmájlival a tornász Becky Downie.

link Forrás

"Nem látta valaki a piros táskámat" - érdeklődött Alex Gregory.

link Forrás

Matt Langridge szerint pedig a csomagja megtalálása még a versenynél is nehezebb volt - pedig ő társaival megnyerte a nyolcasok versenyét evezésben. (Via Bored Panda, Deadspin)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.