Steven Seagal répát kapott ajándékba Lukasenkától

külföld
2016 augusztus 25., 18:47
comments 145

Steven Seagal amerikai színész meglátogatta Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfő vidéki rezidenciáját,

és részt vehetett a görögdinnye és a sárgarépa betakarításában.

Seagal fehérorosz származásúm ezért a rajongás. A fehérorosz elnök szóvivője szerint pedig már régóta szeretett volna találkozni Lukasenkával.

De a 64 éves színész nemcsak Feréroroszországban szereti tanulmányozni a diktatúrákat és a sérült demokráciákat: többször meglátogatta Vlagyimir Putyin orosz elnököt, és a szerb kormányt is.

Lukasenka a tévékamerák előtt hagyományos fehérorosz ételekkel kínálta Seagalt. A felvételek azt is bemutatják, hogy az utolsó európai diktátornak tartott elnök megtisztít egy répát, és átnyújtja Seagalnak, miközben hangsúlyozza, hogy nagyon egészséges.

link Forrás

A sztár görögdinnyékkel a kezében is a kamerák elé állt a vizit alatt.

A tavalyi betakarításkor a francia színész, Gerard Depardieu járt Lukasenkánál, aki kaszálásból adott neki leckét.

link Forrás

Seagal egyébként üzleti ügyei miatt érkezett Fehéroroszországba, ottléte alatt egy számítógépes játékfejlesztővel tárgyalt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.