Britney Spears visszatért

ZENE
2016 augusztus 26., 20:55
comments 174

A nagy visszatérések napja van ma a könnyűzenében, új lemezt adott ki a Cassius és a Veils is, de a nap legfontosabb újdonsága nem az övék, hanem Britney Spearsszé.

Ma jelent meg ugyanis a már 34 éves énekesnő legújabb lemeze, a Glory. Spears 2013 óta nem adott ki lemezt, és most minden jel arra mutat, hogy nagy visszatérést tervez, lesz nagy turné, szerepel mindeféle talkshow-kban és fellép a MTV Video Music Awards díjátadón is. Márpedig ilyesmit 2007 óta nem csinált.

link Forrás

A lemezt sokan méltatták, de legalább ennyien le is húzták. Persze nem ez a fontos, hanem, hogy beszélnek róla, ez pedig azt jelenti, hogy Britney Spears még mindig érdekli az embereket.

A lemez egy rakás országban az eladási listák élén kezdett. A Make me című dal pedig a játszási listákon áll jó helyeken, a Youtube-on augusztus 5. óta már több mint 20 millióan nézték meg a dalhoz készült klipet:

link Forrás

Összehasonlításképp itt a
...Baby one more time
, amivel Britney Spears befutott

(kapaszkodni!)

18 évvel ezelőtt.

link Forrás

Ez amúgy egy jó szám, nem? De.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.