Britney Spears visszatért

2016 augusztus 26., péntek 20:55
179

A nagy visszatérések napja van ma a könnyűzenében, új lemezt adott ki a Cassius és a Veils is, de a nap legfontosabb újdonsága nem az övék, hanem Britney Spearsszé.

Ma jelent meg ugyanis a már 34 éves énekesnő legújabb lemeze, a Glory. Spears 2013 óta nem adott ki lemezt, és most minden jel arra mutat, hogy nagy visszatérést tervez, lesz nagy turné, szerepel mindeféle talkshow-kban és fellép a MTV Video Music Awards díjátadón is. Márpedig ilyesmit 2007 óta nem csinált.

A lemezt sokan méltatták, de legalább ennyien le is húzták. Persze nem ez a fontos, hanem, hogy beszélnek róla, ez pedig azt jelenti, hogy Britney Spears még mindig érdekli az embereket.

A lemez egy rakás országban az eladási listák élén kezdett. A Make me című dal pedig a játszási listákon áll jó helyeken, a Youtube-on augusztus 5. óta már több mint 20 millióan nézték meg a dalhoz készült klipet:


Összehasonlításképp itt a ...Baby one more time, amivel Britney Spears befutott

(kapaszkodni!)

18 évvel ezelőtt.


Ez amúgy egy jó szám, nem? De.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt