Az Orbán-kormány diplomatája lesz a volt LMP-s Ertsey Katalin

POLITIKA
2016 augusztus 27., 06:12
comments 151

Beosztott diplomataként folytatja a Külügy kötelékében az LMP-ből 2013-ban kilépett volt ellenzéki országgyűlési képviselő, Ertsey Katalin - írja a szombati Népszabadság.

A tárca vezetése a külügyet nemzeti ügynek tekinti, a szemükben egyáltalán nem kizáró ok, ha valaki korábban ellenzéki párt tagja volt - közölte az újsággal a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Ertsey az LMP 2012.-es válsága, majd széthasadása idején előbb felfüggesztette a párttagságát, majd a következő évben kilépett a frakcióból.

Óriási szivárványkoalíció összegyúrása közben van a Küküm, hiszen az is egészen friss hír, hogy Dobolyi Alexandra volt szocialista EP-képviselő, Veres János szabolcsi MSZP-elnök felesége kisinyovi nagykövet lesz.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.