Schmidt Mária szerint mindannyian zsidók vagyunk, nemcsak te vagy én, hanem a franciák, a britek, meg a lengyelek is

POLITIKA
2016 augusztus 27., 07:17
comments 688

Ha igaza van Schmidt Máriának, a Terror Háza igazgatójának, nemsokára minden magyarnak kötelező lesz a szar goa-trance zene hallgatása, rohadt sok pitát meg csicseriborsót kell ennünk, az uszodában is viselni fogjuk az arany ékszereinket, a parlament tele lesz bizarr vallásos pártokkal, és a csajokat is viszik katonának. Cserébe lehajthatunk a kocsinkkal a tel-avivi tengerpartra, felnyomhatjuk a hangerőt és istentelenül beszívhatunk. Európa ugyanis Izraellé alakul a tudós történész szerint.

Friss blogposztjában, melynek címe Európa izraelizációja, Schmidt részletesen ki is fejti, mit jelent pontosan az izraelizáció. Azt, hogy - a cikk bizonyos részeiben az arabok, más helyeken a muszlimok - már rég elkezdték ellenünk a totális háborút, aminek célja Európa elfoglalása és a mi kiirtásunk. Pont ahogy Izraelben csinálják a palesztinok a zsidókkal. Schmidt logikájából persze az következik, hogy eszerint a muszlim bevándorlók Európa őslakói, pont annyira, mint mi magunk. De a mester ezt a vonalat sajnos nem fejti ki bővebben. A gonosz muszlimok tömeggyilkos mestertervét annál inkább.

De addig is nézzük meg kicsit alaposabban, mivel is állunk szemben

- mondja a Mester. Nézzük például azt a szakaszt, ami tévedhetelenül megmondja, mire készül MINDEN muszlim, illetve hogy ezért az egészért ki a hibás. Utóbbit nyilván már kitaláltad: a nyugati baloldali szellemi elit:

A nyugati elit meg van győződve arról, hogy a turbánt, burnuszt illetve, köntöst viselők agya nem fejlődött ki, rá vannak szorulva az ő gyámkodásukra, amiért joggal várhatnak hálát. Nem tételezik fel róluk, hogy hosszú távú stratégiákban gondolkoznak, lépéseiket alaposan megtervezik és precízen végrehajtják. Európa elfoglalása régi projektjük, aminek megvalósítását demográfiai feleslegük áthelyezésével, a Nyugat ideológiai kétvállra fektetésével, öntudatos és erőszakos politikájukkal és gazdasági erejükkel, mindenekelőtt az olajcsap elforgatásával való fenyegetésre alapozva hozzák működésbe. Fegyvert vesznek a Nyugattól, amit egymás ellen, és a Nyugat ellen is használnak, megveszik a Nyugat csúcstechnológiáját és közben migránsokkal árasztják el városaikat. Ezeknek a közösségeknek egy részét aztán ötödik hadoszlopként, terrorista sejtek rejtekhelyeként, nyomásgyakorló erőként, politikai aduászként használják. Mikor, mire van szükségük. A nyugati haladó értelmiségiek pedig valójában újra csak a hasznos hülyék szerepét játsszák el, ahogy azt Lenin, Sztálin és Mao céljainak szolgálatában is tették. Ha valamiben, ebben aztán van gyakorlatuk.

Ha az európaiak az új zsidók, akkor ideje kicsapni az asztalra a Hitler-kártyát nekik - gondolta Schmidt és azonnal cselekedett is, felnyitva azon olvasók szemét, aki nem undorodnak még eléggé az iszlámtól:

Adolf is kedvelte az iszlámot és boltolt Arafat nagybátyjával, Husszeini jeruzsálemi főmuftival.

Nagy kedvencem Megfejtő Mária magyarázata arra, hogy Angela Merkel miért befogadó a háborús menekültekkel. Mert jó keresztény? Mert együttérez a bajba jutottakkal? Hahaha, tollas a hátad!? Nem, a megoldás Schmidt-Freud Mária szerint az, hogy Merkel direkte azt szeretné, ha leigáznák őket a muszlimok, hogy ezzel váltsák meg Németországot a nácizmus bűnétől.

Érted? Nagyon remélem, hogy nem!

De hogy az együttélés milyen szabályszerűségek figyelembevételével alakul majd, az a számára érdektelen, mert ő egy olyan Németországot képvisel, ami szégyelli múltját, röstelli jelenét, és alig várja, hogy globalizált világpolgárrá válva, valaki, mondjuk, a muszlimok leigázzák őket és ezzel megváltsák őket náci múltjuktól, örök tettesi státuszoktól, amit maguktól képtelenek elengedni, amin képtelenek túllépni.

Innentől a villámposzt további 123 bekezdési mind a balos-liberális elit gyalázával foglalkozik, azt már nem olvastam el, nehogy elaludjak ügyeletben.

A cikk végkicsengése az, hogy milliárdos NER-bárónőnek lenni se lehet könnyű, nagyon nagy lehet ugyanis a nyomás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.