A dunaújvárosi önkormányzat nem hajlandó kiadni a gyilkossággal vádolt fideszes képviselő vagyonnyilatkozatát

Tbg
bűnügy
2016 augusztus 29., 05:42
comments 44

A Bors próbálta megszerezni több alkalommal G. Roland dunaújvárosi önkormányzati képviselő vagyonnyilatkozatát, de eddig hasztalan próbálkozott a lap.

Mint írják, az önkormányzat több alkalommal, más és más érveléssel utasította vissza az újságírót, aki egyébként azért szeretné látni a papírokat, mert G. Roland állítólag komoly adósságokkal küzdött.

Az önkormányzat először azzal pattintotta le az újságot, hogy a rendőrség nem engedte a dokumentumok kiadását, majd miután a rendőrség ezt cáfolta, azt találták ki, mivel G. Roland már se nem fideszes, se nem képviselő, ezért vagyonnyilatkozata sem nyilvános.

Az ügy előzménye, hogy a férfi édesanyja lakásában bukkantak rá egy vállalkozó bebetonozott holttestére, ezután G. Roland és társa ellen gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.